Ons programma

Makkelijk boekhouden

Het systeem is zo simpel mogelijk uitgedacht zodat het voor iedereen goed te bedienen is, het is overzichtelijk en logisch ingedeeld. Er is bijna geen uitleg nodig over hoe het werkt, zo gemakkelijk is het te bedienen.

Overal toegankelijk

Het enige wat je nodig hebt is werkend internet, want dit programma is online te gebruiken! Je hoeft niets te downloaden of te installeren, maar je kan direct aan de slag. Ons programma werkt op alle besturingssystemen. Ook is het programma fullscreen, dus lekker overzichtelijk op iedere computer.

Modulair systeem

Er zijn verschillende modules in ons systeem, zoals CRM, voorraadsysteem, ordersysteem, facturatie, financieel, die met elkaar zijn gekoppeld. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, je kan dus het best passende pakket kiezen en je betaalt niet te veel.

Online samenwerken

Je kiest zelf of en wie je rechten kunt geven in je online omgeving. Ook kies je waar die persoon wel en niet bij kan. Dit betekent ook dat er meerdere mensen tegelijk kunnen werken in het programma, zo ook bijvoorbeeld je accountant.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons voorop, want wij snappen  dat je boekhouding alleen voor jou bedoeld is. Al je gegevens zijn veilig, en niet toegankelijk voor anderen.

Handige pakketten

We bieden een aantal standaard pakketten aan in verschillende prijsklassen. Zit de combinatie niet helemaal tussen die je zoekt? Dan kunnen we speciaal voor jou de combinatie maken die je graag zou willen, voor een duidelijke prijs, zonder verborgen kosten.

Vernieuwend

Het programma is gebouwd in 2016, en is dus helemaal van deze tijd. Maar daar blijft het niet bij, we blijven ons bezig houden met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en blijven bezig om deze toe te passen in ons systeem, zodat je altijd werkt met het meest moderne product.

Meer dan boekhoudpakket

Omdat je werkt met gevoelige data, snappen wij dat je de optimale beveiliging wil voor jouw computer. Zo bieden wij ook virusscanners aan voor uw computer, laptop en telefoon. Dit kan al vanaf 10 Euro per jaar zodat je optimaal beveiligd aan de slag kan met je boekhouding.

Betrouwbare service

We helpen je graag met al je vragen, we staan voor je klaar via de email, maar ook telefonisch zijn we bereikbaar. Als je problemen ervaart, doen we er alles aan om die zo snel mogelijk voor je op te lossen, want pas als jij tevreden bent, zijn wij het ook.